Abril, 2019

201910abr19:3020:30Reunió oberta per la organització de la Processó del Sant Enterrament19:30 - 20:30 Església Vella de Sant Miquel Arcàngel

Detalls de l'Acte

La Confraria del Sant Enterrament convoca per aquest dimecres dia 10 a les 19.30h a l’Església Vella, una reunió per organitzar la processó del divendres Sant. S’hi ha convocat totes les persones que porten les imatges, banderes i armats.

Hora

(Dimecres) 19:30 - 20:30

Ubicació

Església Vella de Sant Miquel Arcàngel

Plaça de l\'Església de l\'Espluga de Francolí

Organitzador

Confraria del Sant Enterrament de l'EsplugaUna agrupació d'espluguins i entitats van crear el mes de gener de 2009, a través de la Comissió Ciutadana per la Processó del Divendres Sant de l'Espluga de Francolí, la Confraria del Sant Enterrament. Aquesta entitat, amb fins socials, culturals, cívics i religiosos, naixa amb el suport de l'Ajuntament de l'Espluga i la Parròquia de Sant Miquel, a través de l'Arquebisbat de Tarragona. La Confraria agrupa tots els portadors de misteris de la processó, i altres entitats de la vila, a més de l'agrupació d'Armats. Com a primer pas, ja ha treballat per recuperar l'esplendor de la Processó del Sant Enterrament, que ens els últims anys havia decaigut tant en contingut com en participació. El principal projecte de l'actualitat és la recuperació de l'Agrupació d'Armats de l'Espluga de Francolí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X