Març, 2018

201817març19:3020:30Reunió de la Confraria del Sant Enterrament de l'EsplugaL'ESPLUGA DE FRANCOLÍ19:30 - 20:30 Sala Parroquial

Detalls de l'Acte

La Confraria del Sant Enterrament convoca una reunió el dissabte 17 de març a les 19.30h a la sala parroquial. Per parlar de la processó, amb els qui porten els passos, socis i armats.

Hora

(Dissabte) 19:30 - 20:30

Ubicació

Sala Parroquial

Plaça de l'Eslgésia

Organitzador

Confraria del Sant Enterrament de l'EsplugaUna agrupació d'espluguins i entitats van crear el mes de gener de 2009, a través de la Comissió Ciutadana per la Processó del Divendres Sant de l'Espluga de Francolí, la Confraria del Sant Enterrament. Aquesta entitat, amb fins socials, culturals, cívics i religiosos, naixa amb el suport de l'Ajuntament de l'Espluga i la Parròquia de Sant Miquel, a través de l'Arquebisbat de Tarragona. La Confraria agrupa tots els portadors de misteris de la processó, i altres entitats de la vila, a més de l'agrupació d'Armats. Com a primer pas, ja ha treballat per recuperar l'esplendor de la Processó del Sant Enterrament, que ens els últims anys havia decaigut tant en contingut com en participació. El principal projecte de l'actualitat és la recuperació de l'Agrupació d'Armats de l'Espluga de Francolí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

X
X