Recull de microrelats de la Conca de Barberà

201812febTot el dia08marçRecull de microrelats de la Conca de BarberàCONCA DE BARBERÀ

Detalls de l'Acte

El Dilluns 12 de febrer s’iniciarà el Recull de Microrelats que el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà realitza per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Aquest projecte rep la col•laboració de les associacions de dones de la comarca, els ajuntaments i l’Institut Català de les Dones (ICD) i, com l’any passat, els objectius que persegueix són fer visible el paper de la dona a la Conca de Barberà i donar suport i reconèixer la lluita per a millors condicions de vida.

Per contribuir en aquest Recull de Microrelats, podeu portar les vostres obres a l’associació de dones del vostre municipi, a l’ajuntament o directament al Consell Comarcal de la Conca de Barberà del 12 de febrer al 8 de març, i hauran de complir els següents requisits:

– L’obra presentada pot ser un petit relat o conte, un vers poètic… Ha de tenir una extensió màxima de 420 caràcters (amb espais inclosos). Cal que siguin obres originals i inèdites. L’obra pot ser mecanografiada o escrita a mà, amb il•lustracions o sense.

– En el text presentat, hi ha d’aparèixer la paraula “dona”.

– L’obra ha d’anar signada, ja sigui pel nom real o per un pseudònim. I en un full a part, hi ha de constar el nom real de l’escriptor/a, el municipi, un telèfon i/o el correu electrònic de contacte.

– El microrelat escollit es publicarà en el punt del llibre que elabora el servei amb motiu de la diada de Sant Jordi. 

Més

Hora

Febrer 12 (Dilluns) - Març 8 (Dijous)(GMT+00:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí