Abril, 2019

201906abr20:0023:58Presentació del nou Certamen de Projecte Teatrals El Vi Fa Sang i lliurament de premos20:00 - 23:58 Museu de la Vida Rural

Detalls de l'Acte

20,00 h.- Presentació del nou Certamen de Projecte Teatrals El Vi Fa Sang.

20,15 h.-  -Lliurament del Premi Nacional El Vi Fa Sang a l’escriptor Ferran TorrentPresentació de David Rovira. Glosa del guardonat a càrrec de Joan Rendé.

-Lliurament del Premi Internacional El Vi Fa Sang a l’escriptor Jean Claude Izzo (in memoriam)Presentació de Jordi Torre. Glosa del guardonat a càrrec de Margarida Aritzeta. Recolliran el premi els seus editors en català, Marc Miró Maria Àngels Vilana, d’Editorial Límits.

-Lliurament del Premi Honorífic El Vi Fa Sang a Jordi Canal i Artigas, fins la seva recent jubilació director de la biblioteca La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, primer centre especialitzat del país en novel·la criminal. Presentació de Salvador Balcells. Glosa del guardonat a càrrec d’Àlex Martín Escribà.

Celler Vidbertus

21,30 h.- Sopar literari, amb tapes i vins del celler (reserva prèvia).

23,00 h.- Nit de jazz en viu, amb Susana Sheiman Quintet, interpretant Un Homenatge a Ella Fitzgerald. Intercalat amb la lectura dels Micro-relats criminals presentats al concurs.

Més

Organitzador

Ajuntament de l'Espluga de Francolí977 870 227 Plaça de la Vila, 1, 43440 L'Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X