Presentació del llibre 'Dream Team' de Jordi Robirosa

201912abr20:0021:00Presentació del llibre 'Dream Team' de Jordi Robirosa

Detalls de l'Acte

El pròxim divendres 12 d’abril, a les 8 del vespre, el Museu Comarcal de Montblanc acollirà un nou acte dels 50 anys del Club Bàsquet Montblanc. En aquesta ocasió, el conegut periodista de TV3 Jordi Robirosa presentarà a la capital de la Conca de Barberà el seu darrer llibre, titulat ‘Dream Team’.

‘Dream Team’

El llibre ‘Dream Team. El equipo que cambió la historia’ és una obra dels periodistes Manuel Moreno i Jordi Robirosa, i publicat per l’editorial DQ.

Ha passat més d’un quart de segle i el Dream Team encara es manté en el record, no només dels aficionats del bàsquet, sinó de l’esport en general. Els Jocs Olímpics de Barcelona encara són, per a molta gent, els millors de la història, i la selecció dels Estats Units de bàsquet va ser, sense dubtes, el seu màxim exponent.

Aquest llibre ofereix una visió diferent de com es va confeccionar i desenvolupar aquell equip absolutament irrepetible. De la mà de dos periodistes que van viure el fenòmen de manera propera i que van conéixer de primera mà moltes de les seves vicissituds, explica la història tal com va ser, des de Barcelona i no des dels Estats Units, com ha passat fins ara

Més

Hora

(Divendres) 20:00 - 21:00(GMT+00:00)

Ubicació

Museu Comarcal de la Conca de Barberà

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí