Presentació del Club Tennis Taula de l'Espluga

201721oct19:00Presentació del Club Tennis Taula de l'EsplugaL'Espluga de Francolí

Detalls de l'Acte

Ja està en marxa el primer club de Tennis Taula de la Conca de Barberà creat a l’Espluga de Francolí aquest estiu. L’entitat esportiva neix de la voluntat d’una vintena de jugadors del municipi i d’altres pobles veïns que des de fa uns anys practiquen aquest esport al complex esportiu del Casalet i que, ja des de la temporada passada, van fer el salt a la competició federada, llavors en nom del Club Tennis Taula de la Selva del Camp.

El nou club, que ja ha començat la competició amb tres equips federats, es presentarà públicament el dissabte 21 d’octubre a les 19 h al Casalet per tal d’explicar el funcionament i objectius de l’entitat.

El nou club aplega més d’una vintena de jugadors, alguns d’aquests que practiquen amistosament l’esport, per bé que el tennis taula espluguí debuta a la competició federada amb 3 equips i un total de 17 jugadors. En qualsevol cas, la temporada passada dos equips ja van competir formant part del CTT Selva del Camp i un d’aquests va quedar-se a les portes de l’ascens de categoria, un repte que volen fer realitat aquesta temporada.

Més

Hora

(Dissabte) 19:00(GMT+00:00)

Ubicació

Casalet de l'Espluga de Francolí

Avinguda Països Catalans, 6. L'Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí