Abril, 2019

201925abr18:3019:30DestacatPresentació de la Campanya contra la Violència de Gènere a la Conca de Barberà18:30 - 19:30 Palau Alenyà de Montblanc

Detalls de l'Acte

Els 22 municipis de la comarca, juntament amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, engeguen una campanya de sensibilització en contra de la violència de gènere, comuna i personalitzada per a cada municipi de la comarca.

     El lema de la campanya és: (MUNICIPI) DIU NO a la violència de gènere

El que pretén la campanya és assolir el coneixement i la conscienciació d’aquesta problemàtica a tota la població. És una xacra social que cal eliminar i que pateixen un gran nombre de dones. La violència de gènere és un fenomen social que malauradament està en totes les esferes de la societat.

Aquesta campanya s’ha finançat amb el suport d’El Gobierno de España – Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad (Secretaría de Estado de Igualdad) amb una dotació directa a tots els ajuntaments de la comarca. La campanya s’ha coordinat des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

L’acte de presentació de la campanya comarcal s’iniciarà amb la intervenció del president del Consell Comarcal, Francesc Benet; el conseller Comarcal de Benestar Social, Magí Trullols, i l’alcaldessa  de Passanant i Belltall, Carme Amenós; la de Pontils, Sara Janer, i la de Senan, Carme Ferrer.

Més

Hora

(Dijous) 18:30 - 19:30

Ubicació

Palau Alenyà de Montblanc

Organitzador

Consell Comarcal de la Conca de Barberà Carrer Sant Josep, 18 - 43400 Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X