Orgull Rural

202227juny(juny 27)9:0003jul(jul 3)15:00Orgull Rural

Detalls de l'Acte

27 de juny 9.00h La brigada municipal, juntament amb el col·lectiu OE! Instal·laran 13 banderes LGTBIQ als pals de bandera del Casal de l’Espluga per donar el tret de sortida a la setmana de l’Orgull Rural a la Conca de Barberà. Al vespre s’il·luminarà la façana.

El lluïment complet de la façana es podrà veure quan es faci fosc, a partir de les 21:15h. La instal·lació es mantindrà durant tota la setmana de l’Orgull Rural.

28 de juny 19.30h Acte oficial de penjada de la bandera LGBTIQ+ a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i lectura del manifest genèric de Catalunya i també el manifest d’OE!

En acabar l’acte es servirà una copa de cava per brindar per la primera edició de l’Orgull Rural.

30 de juny 22.00h Projecció de la pel·lícula “Girl”,  de Lukas Dhont, guanyadora al festival de Canes.

01 juliol 19.30h Mani–Cercavila de l’Orgull Rural. La Carrossa de l’Orgull Rural es passejarà pels carrers de l’Espluga amb l’animació amb la MegaPubilla i de l’equip de l’Orgull Espluguí. Es faràn parades als principals comerços de la vila també s’aturarà als bars del municipi.

01 juliol 22.00h Acte festiu i gratuït per visibilitzar la comunitat LGTBIQ+ a les comarques de Catalunya.

Lectura del manifest i animació rural

Bingo (és podran adquirir els cartrons a l’entrada del recinte) – Els beneficis és destinaran a activitats de divulgació LGTBI en l’àmbit rural.

Espais de restauració: A dins l’esdeveniment s’hi ubicaran diferents establiments de la comarca per poder-hi adquirir sopar.

03 de juliol 12.00h Presentació d’Amors sense casa. Poesia LGBTQ catalana. La primera antologia de poesia LGBTQ de la història de la literatura catalana, que Sebastià Portell presentarà a l’Espluga de Francolí en el marc de les activitats de l’Orgull Espluguí.

Més

Hora

Juny 27 (Dilluns) 9:00 - Juliol 3 (Diumenge) 15:00(GMT-11:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí