Mostra de teatre amateur de Montblanc: 'Nit de ràdio 2.0'

201919maig18:30Mostra de teatre amateur de Montblanc: 'Nit de ràdio 2.0'Representació de Nit de ràdio 2.0 a càrrec del grup Impuls teatre de Molins de Rei.

Detalls de l'Acte

En la Mostra de Teatre Amateur de Montblanc que organitza el grup de teatre Fila Zero de Montblanc, aquest diumenge tindrà lloc la segona representació del cicle amb  l’obra Nit de ràdio 2.0, a càrrec del grup  Impuls Teatre de Molins de Rei.

La venda d’entrades es farà a les taquilles del teatre des de mitja hora abans de la representació. Les entrades, al preu de 8 euros, no són numerades


Fundada el 1997, lmpuls Associació Cultural, és una entitat sense ànim de lucre dedicada a promoure i difondre l’activitat cultural i, prioritàriament, les arts escèniques. Compta actualment amb 75 socis protectors.  L’entitat, amb actors, tècnics i direcció pròpis (més de 120 col·laboradors) també projecta obres teatrals de gènere divers, entre les quaIs: El prestiqi deis Morts, The Back Room, Aixó no és Vida, Si us plau, Besa’m, Unes polaroids explícites, Políticament incorrecte, Som així, LaFlor del verí, Un Déu salvatge, L ‘Auca del senyor Esteve, Terra BaixA …


Sinopsi:

La Candela, el llorenç, el Pedro i l’Anna estan a punt per al programa d’aquesta nit: «Ho busco pero no ho trobo». Els oients truquen demanant consells i informacions … Però avui una trucada trastocarà el programa. La Candela és una presentadora estimada pels oients i pels companys de la ràdio. El L lorenç, que ja fa temps que s’embolica amb ella, avui li vol demanar d’anar a viure amb ell. El Pedro, apassionat de la ràdio, frisa per tenir l’oportunitat de locutar, però hi ha un motiu pel qual encara no n’ha tingut l’ocasió. I l’Anna, la becària, té al davant una oportunitat important que no vol desaprofitar. Les preguntes existencials deis oients aquesta nit destaparan finalment tots els sentiments ocults entre aquests quatre personatges.

Més

Hora

(Diumenge) 18:30(GMT+00:00)

Organitzador

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí