Lliurament dels premis del VI Concurs de Guarniment Sostenible de Primavera als Centres d’Ensenyament de la Conca de Barberà

201804juny17:3018:30Lliurament dels premis del VI Concurs de Guarniment Sostenible de Primavera als Centres d’Ensenyament de la Conca de BarberàMONTBLANC

Detalls de l'Acte

Amb motiu del dia Mundial del Medi Ambient, a les 17.30 hores del pròxim 4 de juny tindrà lloc el lliurament dels premis del VI Concurs de Guarniment Sostenible de primavera als centres d’ensenyament de la Conca de Barberà.

Dins del programa de Gestió de residus municipals, el Consell Comarcal realitza el Pla d’activitats d’educació ambiental destinat a tots els habitants de la comarca (centres d’ensenyament, ciutadans i empreses). Aquest pla se centra en la realització d’activitats per potenciar i sensibilitzar la gestió correcta dels residus municipals a la comarca. Dins de les activitats programades, hi trobem el concurs de guarniment sostenible, que vol ser una activitat global a totes les escoles de la comarca, potenciant una competitivitat sana i de qualitat, la creativitat i el disseny en la sostenibilitat, i el treball en equip. Els premiats rebran una activitat, amb transport inclòs, gratuïta al PNIN de Poblet, i la resta d’escoles participants rebran un lot de llibres sobre natura i sostenibilitat.

El jurat, integrat per representants del Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal, va efectuar una visita a les 10 escoles participants de la comarca i es va basar en la Sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, l’Originalitat, la Qualitat artística i el Missatge primaverenc.

Els resultats esperats d’aquesta activitat, són el de continuitat de l’actuació, i el d’aconseguir implantar un sistema de guarniment a les escoles dins d’unes directrius sostenibles, que sigui aplicable per altres festes, actes i que sigui una manera continuada i habitual de treball.

Per altra banda, també es reconeixerà a diferents associacions de la nostra comarca que participen de forma activa en actuacions mediambientals.

Més

Hora

(Dilluns) 17:30 - 18:30(GMT+00:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí