Març, 2019

201926marçTot el diaInici a Sarral del Programa educatiu El Bosc i els Incendis 2018-2019(Tot el dia: dimarts) Sarral

Detalls de l'Acte

Dimarts 26 de març, els alumnes de cicle superior de l’escola Salvador Ninot del municipi de Sarral, iniciaran les activitats de la vint-i-quatrena edició del programa educatiu El Bosc i els Incendis, amb la sortida al bosc. Aquest anyla sortida es farà a la comarca veïna de l’Alt Camp, concretament a Mas del Plata, terme municipal de Cabra del Camp

Uns 170 alumnes de cicle superior participaran aquest curs  en el programa que duen a terme el Cos d’Agents Rurals de la Conca de Barberà.                          Les escoles que hi participen són: EEE Tilmar, MD de la Serra i les Muralles de Montblanc,  Martí Poch de l’Espluga de Francolí,  MD del Carme de Sta. Coloma de Queralt, Salvador Ninot de Sarral i les escoles de la ZER Conca de Barberà.

La Conca de Barberà és una comarca amb alt risc d’incendis forestals, ja que comprèn una gran superfície boscosa, Cal destacar les muntanyes de Prades, zona declarada com un “Espai d’interès natural”.

Des del Consell Comarcal s’ha pres consciència del greu risc i de les conseqüències que comporta un incendi d’aquestes característiques; per tant, hem de tenir cura del nostre patrimoni natural i preservar-lo dels factors externs que posen en perill la seva existència.

Els objectius del programa són:

. Conèixer l’ecosistema del bosc mediterrani.

. Valorar els efectes que produeix un incendi forestal.

. Aprendre les normes que s’han de seguir per a la prevenció d’aquest tipus d’incendis

Més

Hora

Tot el dia (Dimarts)

Ubicació

Sarral

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X