II Torneig de Futbol Games de la Penya Barcelonista de Montblanc

201919maig10:0014:00II Torneig de Futbol Games de la Penya Barcelonista de Montblanc

Detalls de l'Acte

La Penya Barcelonista de Montblanc i Conca de Barberà organitza conjuntament amb La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona i la Federació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord el II Torneig de Futbol Games.

La seu serà la Sala de les Corts Catalanes de l’Antiga Església de Sant Francesc de Montblanc, i tindrà lloc el proper 19 de maig de 2018 de 10 a 14 h aproximadament.

El màxim de jugadors participants és de 48, d’entre 8 i 18 anys (inclosos). Aquests jugadors s’hauran de desplaçar a l’Antiga Església de Sant Francesc per tal de disputar el torneig que es jugarà amb el joc de Konami PES19.

A més, hi haurà també un torneig paral·lel del joc de mòbil i tauleta Clash Royale, pel qual s’hi poden inscriure d’entrada 24 participants. Aquells participants en el torneig al PES18 que quedin eliminats en primera fase, podran incorporar-se a aquesta segona competició.

Us podeu inscriure fins al proper dimarts 14 de maig al local de la penua de 6 a 8 del vespre. Us heu de posar en contacte amb la Penya Barcelonista de Montblanc i rebreu la documentació i reglament del torneig:

Mòbil: 609719020 // e-mail: penyabarcelona.montblanc@gmail.com

A banda dels obsequis que rebran tots els participants, els premis que es poden guanyar són els següents:

1r – Una samarreta oficial del FC Barcelona 2n – Una motxilla oficial del FC Barcelona 3r i 4t – Una pilota del FC Barcelona

Els 4 primers classificats seran els que representaran la nostra federació a la fase final del Penyes Futbol Games que tindrà lloc el dia del Trofeu Joan Gamper durant el mes d’agost

Més

Hora

(Diumenge) 10:00 - 14:00(GMT+00:00)

Ubicació

Sala de les Corts del claustre de Sant Francesc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí