Març, 2019

201922març16:0020:00Formació sobre economia circular al Museu de la Vida Rural16:00 - 20:00 Museu de la Vida Rural

Detalls de l'Acte

El Museu de la Vida Rural organitza el proper divendres 22 de març una jornada sobre economia circular. El concepte d’economia circular es crea a partir de la dècada dels 80 del segle passat, i des de llavors cada vegada ha tingut més defensors.

De fet, l’economia circular es basa en l’aprofitament màxim dels recursos, posant l’accent en la reducció, la reutilització i el reciclatge, reduint així el consum de matèries primeres i d’energia i reduint els recursos generats i les emissions dels processos productius. El concepte està estretament relacionat amb algunes de les reflexions que es poden extreure de l’exposició “Plàstic”, ubicada al mateix Museu de la Vida Rural.

L’activitat té un preu de 5 euros i requereix inscripció prèvia enviant un correu a info@museuvidarural.cat o trucant al telèfon 977 870 576. L’inici de les xerrades serà a les 16h i finalitzarà a les 20h.

Els conceptes bàsics de l’economia circular i l’educació pels infants, entre els eixos de la jornada

La jornada comptarà amb una part inicial de formació en tots els conceptes d’economia circular a càrrec de l’enginyera agrònoma i especialista en gestió sostenible de recursos, Anna Lluís. A més, Lluís és directora de Símbiosy, empresa especialitzada en economia circular.

Un dels aspectes fonamentals per aconseguir una societat més sostenible i en què els recursos i la producció estiguin en un cicle tancat és que els més joves en siguin conscients. És per això que una de les parts de la jornada té en compte l’educació ambiental i com fer-la arribar al sector de població més jove. Aquesta part anirà a càrrec de l’ambientòleg especialitzat en educació ambiental, Anton Aymemí.

Programa

16 h – L’economia circular: Conceptes generals i exemples

17.50 h – Pausa cafè

18.10 h –  Educació infantil i economia circular: Tallers demostratius

20 h – Fi de la jornada

Més

Organitzador

Museu Vida Rural977 87 05 76

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X