Festival Micro MAIG amb Mazoni i artistes colomins

202006juny19:00Festival Micro MAIG amb Mazoni i artistes colomins

Detalls de l'Acte

El Micro MAIG s’iniciarà amb la música del cantautor empordanès Mazoni, que presentarà el seu últim disc «Desig imbècil». Mazoni va començar la seva carrera l’any 2004 i des de llavors ja ha tret una desena de discs i ha tocat en festivals com el Primavera Sound, el Mercat de Música Viva de Vic o el Festival de Cap Roig.

El segon concert agruparà per primera vegada a tres artistes colomins, formant una banda efímera, reunida expressament per l’ocasió, la Casio Efímer Band. Carla Sendra, Pol Pastor i el DJ Te Jodes y Bailas oferiran un espectacle que combinarà la veu de la Carla, el piano del Pol i la taula de mescles del Jordi.

Les entrades del Micro MAIG es poden aconseguir per un preu de 3 euros a www.festivalmaig.cat. L’esdeveniment començarà a 2/4 de 8 del vespre, tot i que a les 7 ja s’obrirà l’accés al públic. L’associació Cultural Maig, responsable de l’esdeveniment (amb el recolzament de l’ajuntament), s’adhereix al protocol establert per aquest tipus d’actes per tal de garantir la màxima seguretat a tots
els assistents.

Més

Hora

(Dissabte) 19:00(GMT+00:00)

Ubicació

Santa Coloma de Queralt

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí