Festival Gai-Art a Sant Gallard

201921set10:0023:00Festival Gai-Art a Sant Gallard

Detalls de l'Acte

El pròxim dissabte 21 de setembre se celebrarà la primera edició del Festival Gai-Art al poblet de Sant Gallard (Municipi Les Piles). Aquest Festival és fruit de la inquietud de sis persones del col·lectiu LGTBI que tenen una vinculació personal amb Sant Gallard. L’objectiu és reivindicar la presència d’identitats i desitjos no normatius als pobles i l’entorn rural a través de produccions artístiques fetes per membres d’aquest col·lectiu. Per això, per un dia, volen convertir Sant Gallard en un espai de convivència i diàleg entre artistes, veïns i veïnes i tothom qui s’hi vulgui acostar, i omplir les cases i els racons del poble de veus i imatges de realitats massa sovint silenciades.

Inauguraran el festival a les 11.00. A les 11.30 Selina Worsley oferirà el taller de veu Lliberar la teva veu natural. A les 13.00 hi haurà un Vermut micropoètic amb Madò Idò. L’Estació Vegana preparà un menú per al dinar popular de les 14.00 (els tiquets del dinar es podran adquirir amb antelació al Tafaner o al correu associaciogaiart@gmail.com). A les 17.00 es projectarà el documental Lesbofòbies i a les 18.00 hi haurà un Recital poètic Pianto de Sílvia Bel Fransi  i Isabelle Laudenbach. Tot seguit, l’actor Francesc Camins representarà el monòleg La infanticida de Víctor Català. Acabarà la jornada amb un sopar popular i música a càrrec de les DJ Las Locamenti. Durant tot el dia estaran obertes les exposicions fotogràfiques «Som així! Quotidianitats lesbianes» i «Maricón perdido» i una escultura vegetal Teixint la meva sexualitat. Hi haurà també Estació vegana, que oferirà dinar i entrepans al vespre, barra de begudes i zona chill-out.

Es presentarà el festival el divendres 13 de setembre al Castell de Santa Coloma amb la projecció del documental De Berta a Teo, on assistirà el protagonista i productor, Teo Valls. El dissabte 14 de setembre es presentarà a les Piles i hi es projectaran curtsmetratges. En tots dos actes hi haurà un debat en finalitzar.

Més

Hora

(Dissabte) 10:00 - 23:00(GMT+00:00)

Ubicació

SANT GALLARD

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí