Desembre, 2018

201801decTot el diaDestacatFestival EssènciesMONTBLANC(Tot el dia: dissabte) Antiga Església de Sant Francesc

Detalls de l'Acte

Montblanc acollirà el proper 1 de desembre una nova edició del festival Essències. Un esdeveniment musical i cultural que a la Vila Ducal ja suma tres edicions i que aquest serà el primer cop que arriba en format hivern. La cap de cartell serà la jove artista Andrea Motis, acompanyada per Joan Chamorro.

La trompetista, saxofonista i cantant de jazz havia d’actuar el 25 d’agost, en el context del festival Essències d’aquest estiu, però el concert va quedar suspès a última hora. Ara, amb l’Essències d’Hivern, es recuperarà aquesta actuació pendent d’Andrea Motis, que tindrà com a escenari l’antiga església de Sant Francesc.

El cartell es completa amb dues artistes més: Sara Pi i Paula Grande. Així, totes les veus que es podran escoltar sobre l’escenari seran femenines. En aquest sentit, el director del festival, Pere Manresa, explica que, en aquesta ocasió, la jornada s’ha volgut dedicar al món de la dona i destaca que, més enllà de les actuacions, la intenció és poder realitzar, durant el mateix matí, una taula rodona amb dones de la Conca de Barberà que procedeixin de diferents àmbits i que tinguin un pes específic.

 

Més

Hora

Tot el dia (Dissabte)

Ubicació

Antiga Església de Sant Francesc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X