Festival Espais Vius d'Art de l'Espluga

202116abr(abr 16)9:0018(abr 18)21:00Festival Espais Vius d'Art de l'Espluga

Detalls de l'Acte

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí presenta el projecte Espais Vius d’Art, una iniciativa de dinamització d’espais comercials en desús i de suport a la creació artística, artesanal i cultural. El cap de setmana del 16, 17 i 18 d’abril l’Espluga de Francolí donarà un nou ús als espais comercials buits amb intervencions artístiques.

El municipi convertirà els aparadors i locals comercials sense activitat, en galeries d’artistes  i  artesans.  El  projecte  compta  amb  la  implicació  d’artesans  de  la comarca i dels tallers d’ artesans en actiu del municipi. Aquesta proposta també vindrà acompanyada d’un programació cultural en diversos espais del municipi.

Un mapa digital permetrà guiar-se pel centre del municipi i recórrer els Espais Vius d’Art. Uns espais ubicats a la carretera de Montblanc, passeig Cañellas, carrer Jaume I, carrer Torres Jordi, travessera de Poblet i carrer Lluís Carulla. Una eina que també recollirà la descripció i intervenció de cada espai i els actes de la programació cultural del cap de setmana.

Enllaç* al mapa interactiu: https://ja.cat/wXSsT
*Actiu a partir del dia 16 d’abril.

Consulta el PROGRAMA D’ACTES

Més

Hora

16 (Divendres) 9:00 - 18 (Diumenge) 21:00(GMT+02:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí