Festes de Sant Maties

201811maigTot el dia13Festes de Sant MatiesMONTBLANC

Detalls de l'Acte

L’edició d’enguany arrancarà divendres 11 de maig la inauguració de l’exposició dels 25 anys de la Coral Flor de Lis i la salva solemne en honor a Sant Maties a l’església de Santa Maria que seguirà amb la ballada del seguici popular a la plaça Major. El plat fort de divendres serà el concert del mallorquí Joan Miquel Oliver a dos quarts de 12 de la nit al pavelló del Casal montblanquí, que presentarà el seu darrer àlbum “Atlantis”.

El seguici popular tornarà a sortir dissabte al matí, mentre que a la tarda arribarà el moment de la 5a Timbalada pels carrers de Montblanc que seguirà amb la ballada de sardanes a la plaça Major. A les 10 de la nit Casal Montblanquí, es podrà escoltar a Cris Juanico amb cobla.

La 23a Trobada Gegantera a Montblanc completarà el camp de setmana. La vila ducal s’omplirà de gegants al llarg del matí de diumenge amb una desena de colles convidades. Les sardanes no se situaran al marge de la trobada, ja que tots els participants ballaran una gran sardana a partir de la una del migdia a la Plaça Major.

Consulta tots els actes i els horaris a l’Agenda Cultural de la Conca de Barberà

Més

Hora

Maig 11 (Divendres) - 13 (Diumenge)(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí