Festalateva

201802julTot el dia08FestalatevaMONTBLANC

Detalls de l'Acte

Montblanc viurà del 2 al 8 de juliol la catorzena edició de Festalateva. Una setmana amb moltes activitats dedicades als infants i joves de la vila, organitzada per l’Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de la Joventut amb la col·laboració de diferents entitats i establiments.

Una de les principals novetats és el canvi d’ubicació del tobogan d’aigua. Aquest any serà al Carrer Baluard Santa Anna, ja que podrà ser més llarg i amb 2 carrils. La resta d’activitats i tallers seran a la Plaça Sant Francesc i al claustre de Sant Francesc; com el taller de dolços, el concurs de menjar síndries, el taller de perruqueria i estilisme, de ràdio, entre d’altres. Tampoc hi faltarà la col·laboració de les entitats culturals per a dur a terme el taller per aprendre a ballar el drac petit, el taller de foc i el de castells.

Durant el matí, tarda i vespre del dimarts, per als més aventurers, un parc d’skate amb peces per a practicar amb monopatí, patinet i bmx. Al vespre, abans de finalitzar l’activitat, els participants podran veure l’exhibició del monitor i professional del patinet que durant tot el dia els haurà ensenyat diferents trucs.

A més, durant tota la setmana, també-hi haurà els tradicionals tallers de manualitats. Després de l’èxit dels darrers anys s’ha apostat per tornar a programar les activitats nocturnes. Dilluns hi haurà un joc d’orientació; dimarts un tast de vins i xocolata, dimecres un espectacle de circ, i dijous, un scape room.

Els cap setmana s’han previst les activitats més participatives. Dissabte 8 de juliol, a la tarda, una nova edició del treu la peça, una de les activitats que més s’ha consolidat entre els petits de la vila. Per afegir-se als actes de la capital de la sardana es farà un taller per aprendre a ballar sardanes i l’actuació de la Cobla Contemporània. Al vespre, la caminada nocturna contra el càncer organitzada amb la col·laboració del Club Atlètic i la Lliga del Càncer. A la nit, en col·laboració amb l’Associació Juvenil Barjaula, torna la festa jove amb l’actuació de Vivèrrids i els millors dj’s de l’estiu. Diumenge, al matí, a la piscina es podrà gaudir d’inflables aquàtics i de la jornada del Mulla’t per l’esclerosi múltiple.

La samarreta d’enguany serà de color blau cel. El cartell és obra de l’estudi local XD Creacions que enguany ha apostat per una imatge molt estiuenca. El preu de l’abonament serà de 10 € i de les activitats diàries de 3 €. Per a participar en algunes activitats és imprescindible realitzar la inscripció al punt d’informació de la festa excepte de les nocturnes que les farem a través de la pàgina web de l’ajuntament.

La Setmana de la Joventut va néixer fa catorze anys per iniciativa d’un grup de joves que en una de les trobades locals de joventut van decidir que feia falta una setmana dedicada a ells. D’aquí també va néixer el Consell Municipal de Joventut (CMJM), un consell consultiu de la Regidoria de Joventut, que assessora el regidor corresponent en temes de joventut. A banda de la Setmana de la Joventut, el CMJM col·labora en altres festes de la vila, com ara el tió o la castanyada.

Més

Hora

Juliol 2 (Dilluns) - 8 (Diumenge)(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí