Festa Major de Conesa

201717novTot el dia19Festa Major de ConesaCONESA

Detalls de l'Acte

El tercer cap de setmana del mes de novembre, anualment, Conesa celebra la Festa Major en honor de santa Victòria.

Així, aquest cap de setmana, divendres 17 de novembre, i fins diumenge, 19 de novembre, la localitat de Conesa té preparats uns dies de festa major, la Festa Major d’hivern.

Un sopar de veïns que es fa aquest divendres, dia 17, serà el tret de sortida de la festa. El sopar serà a partir de les nou del vespre, a base de sopa de farigola amb ou i bacallà amb romesco. Un cop acabat el sopar, a les onze de la nit es gaudirà d’un monòleg amb Paco en la Luna.

Dissabte, dia 18, durant tot el dia hi haurà atraccions per als més petits, a més de servei de xurreria. A la tarda, a dos quarts de sis, arribarà la representació teatral de l’obra El dret d’escollir a càrrec de la companyia Naltrus, grup de teatre de Santa Coloma de Queralt. La jornada de dissabte es tancarà, com és tradicional en tota festa major, amb música i el ball de nit que oferirà el grup Cocktail Elegant.

L’endemà, diumenge 19, darrer dia de la Festa Major d’hivern de Conesa, també hi haurà atraccions per a la mainada durant tot el dia. Al migdia se celebrarà la missa dedicada a la patrona, santa Victòria, i tot seguit es gaudirà d’un vermut i la festa homenatge a la vellesa. La Festa Major clourà a la tarda quan, a partir de les sis, hi haurà el ball de tarda amb el mateix grup que la nit anterior, els Cocktail Elegant.

Més

Hora

Novembre 17 (Divendres) - 19 (Diumenge)(GMT+00:00)

Ubicació

Conesa

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí