Festa dels Traginers

201813maig9:0014:00Festa dels TraginersVILAVERD

Detalls de l'Acte

El municipi de Vilaverd ja es prepara per celebrar la 12a edició de la Festa dels Traginers que té com a protagonistes els carros i cavalls. La trobada d’enguany arriba aquest diumenge 13 de maig amb més d’una vintena de carros i uns 70 cavalls de diversos punts de Catalunya.

La jornada començarà a les 9 del matí amb l’esmorzar traginer a l’antic camp de futbol. Serà a dos quarts de 12 del migdia quan començaran els Tres Tombs de Vilaverd. En el primer tomb es beneiran els carros i els cavalls, mentre que en el segon es donarà carquinyolis i mistela als participants. Finalment, el tercer serà en reconeixement als traginers.

La comitiva estarà encapçalada per la banda de cornetes i tambors de Sant Pere Apòstol de Reus, seguida del carruatge de Sant Antoni Abat. En acabar, se celebrarà un aperitiu per a tots els participants i col·laboradors a l’antic camp de futbol.

D’aquesta edició del 2018 en destaca la participació del carro de les lleteres de Marçà o bé el carro de les botelles i el carro gran de pagès, restaurat enguany pels traginers de Vilaverd.

Més

Hora

(Diumenge) 9:00 - 14:00(GMT+00:00)

Ubicació

Vilaverd

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí