Festa de la Castanyada a l'Espluga

201731oct22:00Festa de la Castanyada a l'EsplugaL'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Detalls de l'Acte

Les formacions musicals Roba Estesa i Auxili són els principals reclams de la Festa de la Castanyada de l’Espluga organitzada per Auvënguen. La festa del 31 d’octubre començarà amb un sopar popular al Pavelló del Casal que seguirà amb les dues propostes musicals i l’actuació de PD Rico Rico.

L’Associació Juvenil de l’Espluga ja ha anunciat la programació festiva d’aquesta Castanyada que, com és habitual, se celebrarà al Pavelló del Casal. El sopar popular es farà al mateix espai a partir de les 22 h, mentre que a les 00 h arrancarà la festa. Roba Estesa seran les primeres a actuar, a partir de les 00.30 h, seguides per Auxili i la música del Dj local PD Rico Rico.

Les entrades es poden comprar al Bar del Casal de l’Espluga per 8 € o mitjançant un servei on-line pel preu de 8,5 €. També es podran adquirir el mateix dia a taquilla per 10 €.

Un any més, l’Associació Juvenil Auvënguen, jóvens de l’Espluga, organitza la festa de la Castanyada al municipi apostant pels grups destacats del territori. És el cas de Roba Estesa, formació del Camp de Tarragona, ha destacat enguany als premis Enderrock sent escollit el grup revelació. Alhora, també van guanyar, per votació popular, el premi de millor disc de folk per Descalces i millor cançó d’aquest mateix gènere, per Viu. A la festa d’aquest 31 d’octubre també s’hi suma la formació musical valenciana Auxili, un dels noms destacats de l’escena musical dels Països Catalans.

Més

Hora

(Dimarts) 22:00(GMT+00:00)

Ubicació

Pavelló del Casal de l'Espluga

Carrer de Joan Maragall, 1

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí