Juliol, 2018

201814julTot el dia22DestacatFAISTIU, Setmana de la Joventut de l'EsplugaL'ESPLUGA DE FRANCOLÍ(Tot el dia) L'Espluga de Francolí

Detalls de l'Acte

El joc batejat amb el nom “La pastanaga espluguina“, una versió del popular joc de l’assassí, és la principal novetat de la Setmana de la Joventut d’enguany. La programació festiva per als joves de l’Espluga comptarà amb música, formació, tastos gastronòmics i activitats diverses, tot plegat en un Faistiu 2018 que se celebrarà del 14 al 22 de juliol.

El popular joc de l’assassí arribarà a l’Espluga durant tota la setmana. L’activitat consisteix en eliminar participants tocant-los amb una pastanaga a l’esquena. La víctima ha d’entregar la seva targeta a qui l’ha tocat amb la pastanaga, quedant així eliminada del joc. Per participar-hi, els joves han d’omplir un formulari d’inscripció al web Auvënguen.

L’altra principal novetat serà un concurs d’apilar caixes que se celebrarà a les 8 del vespre del 17 de juliol a la plaça Montserrat Canals. L’activitat consistirà en apilar caixes, una damunt de l’altra, per veure qui en posa més sense que caiguin. A més a més, una exhibició d’un simulacre de rescat en un accident de trànsit i una jornada formativa sobre els castells per part dels Torraires de Montblanc formaran part de diverses sessions de formació.

Aquest any també s’incorpora al programa un torneig de Clash Royale, un joc d’èxit juvenil i que ha revolucionat els telèfons mòbils. La tecnologia també farà una aportació a la Setmana de la Joventut amb uns tallers de robòtica en què les persones que hi participaran hauran de resoldre diferents problemes de programació aprenent així a resoldre interessants reptes.

Les propostes musicals amb les “Nits del Francolí” acolliran als Jardí dels francolins cada nit una oferta variada de música, jocs i gastronomia. Destacar el concert acústic amb The Bird Yellow, el projecte del  jove barceloní  Gerard Vidal Barrena que amb un bagatge musical potent presenta el seu disc debut.

Les noves apostes acompanyen les ja consolidades

Més

Hora

Juliol 14 (Dissabte) - 22 (Diumenge)

Organitzador

Associació Juvenil Auvënguen

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X