Juny, 2020

202019juny(juny 19)0:0030(juny 30)0:00Exposició "La prèvia normalitat" al MVR0:00 - 0:00 (30) Museu de la Vida Rural

Detalls de l'Acte

La prèvia Normalitat, produïda pel Casal de l’Espluga de Francolí i l’MVR, és una mostra conformada per trenta retrats de gran format resultants d’un projecte fotogràfic col·lectiu realitzat pels fotògrafs Carolina Santamaria, Cristina Climent, Elisenda Trilla, Eva Bonet, Joan Antoni Delgado, Joan Tarès, Josep Maria Vallès, Josep Maria Masqué, Mar Garcia, Maria Querol, Marta Garcia, Marta Josa, Montse Vernet, Núria Creus, Rosa Gené, Santi Boqué, Sergi Bru i Àlex Foix comissariats per Albert Carreras.

En l’exposició també es podran veure la resta de fotografies que conformen el projecte, unes 200. Les fotografies es van fer durant el setembre i l’octubre de 2019. Seguint referents com el treball In the American West de Richard Avedon, el grup va fer centenars de fotografies en diversos espais de l’Espluga de Francolí i en diferents sessions en un ambient de finals d’estiu en el que res feia pensar en el que vindria en els mesos posteriors amb l’impacte terrible d’emergències com la riuada de finals d’octubre, la COVID-19 i el confinament.

El projecte ha reposat durant el confinament, fins que el col·lectiu ha cregut proposar-lo com una representació visual d’aquest moment previ a l’emergència, però també com un gest d’esperança, de comunitat, i de mirades compartides.

L’accés és gratuït, però cal cita prèvia per garantir l’aforament controlat de la Sala Maria Font.

Més

Hora

19 (Divendres) 0:00 - 30 (Dimarts) 0:00

Organitzador

Museu Vida Rural977 87 05 76

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X