Exposició "Expofrares Alabastre"

201726setTot el diaExposició "Expofrares Alabastre"SARRAL

Detalls de l'Acte

La mostra es pot visitar a la sala d’exposicions temporals del Museu de l’Alabastre.
Segueixen les activitats organitzades en motiu de la celebració del centenari de la obertura del primer taller modern d’alabastre a Sarral. Aquest dimarts 26 de setembre, Festa dels Sants Metges al municipi, s’inaugurava a les 18h a la sala d’exposicions temporals del Museu de l’Alabastre, “ExpoFrares Alabastre”, on un centenar de persones visitaven aquesta mostra que consta d’una col·lecció de 23 frares subjecta llibres realitzats amb alabastre.
Un dels objectius de la mostra és poder recollir les dades pertinents a cada figura, per tal de conèixer el seu any de realització i autor, entre d’altres. L’exposició es pot visitar en l’horari d’obertura del Museu de l’Alabastre.
“2017 · Any Alabastre Sarral” té com a objectiu donar a conèixer la importància que aquest mineral i el seu treball artesà té i ha tingut pel municipi. Al llarg dels propers mesos es realitzaran noves activitats, tenint com un dels eixos centrals la Fira de Sarral, que tindrà lloc, com cada any, el proper 8 de desembre.

Més

Hora

Tot el dia (Dimarts)(GMT+00:00)

Ubicació

Museu de l'Alabastre

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí