Exposició dels originals del conte de Sant Jordi, de Joan Vizcarra

201806marçTot el dia12maigExposició dels originals del conte de Sant Jordi, de Joan VizcarraMONTBLANC

Detalls de l'Acte

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha inaugurat una exposició amb les il·lustracions originals de Joan Vizcarra del conte infantil ‘Sant Jordi, la Princesa, la rosa i el drac’, escrit per David Ortín i editat per l’empresa espluguina La Musca.

Es podrà veure fins després de la Setmana Medieval a l’Espai Turisme, un racó de la nova Oficina de Turisme de Montblanc que periòdicament estrena exposicions relacionades amb Montblanc i la Conca i el seu calendari festiu. Quan es va estrenar s’hi va poder veure una exposició del Museu Comarcal. També es va fer una exposició per Terrània i una altra sobre paisatges del PNIN de Poblet. Ara, tenint en compte la proximitat amb Sant Jordi, s’ha optat per exposar els originals del conte infantil que es va presentar al gener.

El conte explica una versió diferent de la Llegenda de Sant Jordi, inspirada en l’espectacle infantil que porta el mateix nom i que Factoria Bram ha representat durant diversos anys amb molt èxit a la Setmana Medieval. Enguany, de fet, també es podrà veure els dos caps de setmana de la festa.

El llibre està escrit per David Ortín i il·lustrat per Joan Vizcarra, i és el primer de la col·lecció Merlet. Es pot comprar, també a l’Oficina de Turisme, al preu de 9,95 euros. L’exposició es pot veure en horari de l’Oficina de Turisme: de dilluns a divendres de 9 a 16h, dissabtes de 10 a 14 i de 4 a 6 i diumenges de 10 a 2, i es podrà veure fins al maig.

Més

Hora

Març 6 (Dimarts) - Maig 12 (Dissabte)

Ubicació

Oficina de Turisme de Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí