Especial Sant Jordi a l'EFMR des del carrer Lluís Carulla

201923abr11:0013:00Especial Sant Jordi a l'EFMR des del carrer Lluís Carulla

Detalls de l'Acte

Des de les 11 del matí la diada de Sant Jordi a l’Espluga de Francolí es viurà en directe a través de l’EFMR amb una programació especial que s’oferirà des de l’estudi mòbil situat al carrer Lluís Carulla, a tocar de la plaça 1 d’Octubre.

Al llarg de dues hores, els llibres i les roses protagonitzaran un programa especial que comptarà amb la participació d’una desena de persones i la presentació dels periodistes Arnau Martínez i Gerard Bosch. Un desplegament tècnic i humà que comptarà amb la col·laboració de l’Espluga Audiovisual.

La programació especial de l’EFMR es podrà seguir a peu del carrer veient com és un programa de ràdio des de dins o bé mitjançant el 107.4 FM, EFMR.cat i el canal de TDT.

L’especial abordarà l’actualitat informativa de la Conca de Barberà, però també oferirà diversos espais al voltant de la literatura i les tradicions vinculades a la diada.

Així, el programa intentarà caçar els títols més buscats a les llibreries, però també hi haurà temps per a la rapsòdia, les publicacions locals, curiositats al voltant del mercat de les roses o el pa de Sant Jordi. A més a més, també s’explicarà un conte en anglès per als infants, un segell ja propi de l’EFMR de la mà de Jill Haywood.

Més

Hora

(Dimarts) 11:00 - 13:00(GMT+00:00)

Ubicació

L'Espluga FM Ràdio

107.4 FM | www.esplugafmradio.cat | C/ Torres Jordi, 16, 2n | 43440 Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí