Dimecres Tapa

201921ago19:3023:50Dimecres TapaMONTBLANC

Detalls de l'Acte

Setena edició de la ruta gastronòmica «Dimecres Tapa» a Montblanc, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà i en la que enguany participen vint bars i restaurants de la vila.

Els establiments participants serviran tapes creades específicament per a la ruta: 2 euros per cada degustació culinària. Les creacions gastronòmiques es poden maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora amb la iniciativa, el preu per copa és de 1,5 euros.

Entre altres mostres de cuina, els participants a la ruta podran degustar enguany creacions com ara fideus de calamar amb botifarra i poma confitada, patata al caliu amb melós de tripa, ànec confitat amb verduretes, flams de lluç i de carbassó o farcellet de cua de bou, entre altres. Enguany, també s’hi ofereixen dues opcions veganes – una brotxeta i polenta amb verdures i parmesà – i diversos gelats. Els establiments serviran les tapes a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Premi pels participants

Entre els clients al «Dimecres Tapa» i amb l’objectiu d’esperonar-ne la participació es realitza cada any un sorteig entre els participants a la ruta. El premi és una caixa regal de cap de setmana. Per optar-hi cal que 6 establiments segellin la butlleta de participació a la ruta, omplir les dades personals i lliurar-la a qualsevol dels establiments participants. El guanyador es coneixerà a finals d’agost, finalitzada la ruta.

Els restaurants i bars participants al «Dimecres Tapa» d’enguany són: Carnaby, El Pergamí, El Call, Miric’s, El Comerç del Mallol, Casal Montblanquí, La Dolça Violeta, L’Ull de la Vila, Sant Francesc, La Tocineria, Cafeteria Isama, Cafeteria Garbí, Cal Xixonenc, L’Arc d’Aranven, Cal Magret, L’Ocell Blau, La Canal, Xurreria Sant Jordi, Wa Shaku Kyo i El Cortijo.

Més

Hora

(Dimecres) 19:30 - 23:50(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí