Maig, 2018

201825maig19:00Debat Visions 5.1: Des del món rural, projectes de present i futurL'ESPLUGA DE FRANCOLÍ19:00 Museu de la Vida Rural

Més

Detalls de l'Acte

La cinquena edició del cicle de debats de la Conca 5.1 comptarà amb personalitats del món del vi i del desenvolupament local que reflexionaran al voltant de la comunicació en el sector vitivinícola i sobre els reptes de futur dels territoris rurals.

El primer dels tres debats se celebrarà el divendres 11 de maig al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí a les 7 del vespre.  Sota el títol “Vendre, seduir i fidelitzar”, l’estrena del nou cicle ajuntarà a Quim Vila, Sílvia Culell i Ruth Troyano per debatre sobre quines són les estratègies per fomentar la venda i consum de vi.

El segon debat també es farà al Museu de la Vida Rural el 25 de maig a les 7 del vespre. En aquest cas, la taula rodona “Des del món rural, projectes de present i futur” comptarà amb la participació de Maria Carme Freixa, Rafael López Monné, Vanesa Freixa, Marta Amigó, Carme Ferrer i Anna March.

La cloenda de la cinquena edició de Visions 5.1 arribarà el 2 de juny amb el debat “Com comuniquem la sommelieria i el vi”. La taula rodona començarà també a les 7 del vespre i, en aquest cas, l’escenari serà la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc. Ferran Centelles, Anna Vicens i Patrícia de Golferichs seran els darrers ponents del cicle.

Visions 5.1 compta amb el suport de Vermuts Miró i la col·laboració del Museu de la Vida Rural, el Sant Francesc Restaurant, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc.

Hora

(Divendres) 19:00

Ubicació

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

Organitzador

Museu de la Vida RuralCarretera de Montblanc, 35

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

X
X