Setembre, 2017

201707set19:30Debat “Una cosulta democràtica” amb Núria de GispertL'Espluga de Francolí19:30 Plaça de l'Església de l'Espluga de Francolí

Més

Detalls de l'Acte

L’expresidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; el diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Carles Prats, i la membre de Demòcrates pel Sí, Arantxa Ros, explicaran en un acte públic a l’Espluga les claus del referèndum del pròxim 1 d’octubre sobre la independència de Catalunya.

L’acte se celebrarà aquest dijous 7 de setembre a la plaça de l’Església a les 19:30 h.

És tracta d’un debat que organitza l’Espluga de Francolí per la Independècia sota el títol “Una cosulta democràtica”. En l’acte els ponents explicaran els detalls del referèndum i donaran motius per votar “Sí” a la independència de Catalunya, tot plegat a menys d’un mes per la cita electoral.

Aquest acte s’inclou en la programació de l’entitat sobiranista prèvia a l’1 d’octubre per motivar el vot favorable a la independència. En aquest sentit, el 24 de juliol, la secció local de l’ANC ja va celebrar la conferència “Garanties per la Democràcia” a càrrec el diputat al Parlament de Catalunya, l’espluguí Ferran Civit.

Hora

(Dijous) 19:30

Ubicació

Plaça de l'Església de l'Espluga de Francolí

Plaça de l'Església de l'Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

X
X