Danseu Festival a Les Piles

201909ago(ago 9)18:0011(ago 11)22:00Danseu Festival a Les Piles

Detalls de l'Acte

El festival internacional de dansa i arts en moviment de Les Piles, el Danseu, acollirà quatre companyies a partir de diumenge perquè realitzin una residència artística. A més a més, comptarà per primera vegada amb una coproducció. El festival se celebrarà al municipi de la Conca del 9 a l’11 d’agost amb companyies nacionals i internacionals.

El certamen coproduirà l’espectacle ‘Oblea’ de la companyia catalana La Taimada. S’estrenarà el dissabte 10 a les 21.30 h al mateix Danseu.

Tres dies de dansa

Del divendres 9 d’agost al diumenge 11, arribaran els espectacles de dansa, circ, teatre i arts escèniques, en definitiva, a Les Piles. Un total de 13 produccions de sis companyies internacionals, tres nacionals i tres de catalanes. “El Danseu ha passat de ser un festival de dansa a un festival d’arts escèniques”, ha assegurat la responsable de comunicació del festival, Marta Arjona durant la presentació.

Cal destacar les estrenes nacionals de ‘Rodadoras’ de la companyia Becky Namgauds, ‘Jamais en retraite’ de Compagnie Zania i les dues estrenes mundials de ‘Rise’ de Wonderground i ‘Oblea’ de La Taimada.

MÉS INFO: https://www.eldanseufestival.com/

Més

Hora

9 (Divendres) 18:00 - 11 (Diumenge) 22:00(GMT+00:00)

Ubicació

Les Piles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí