Juny, 2019

201919juny12:0013:00Contacontes per la igualtat pel Dia de l'Educació no sexista a Blancafort12:00 - 13:00 Piscina municipal de Blancafort

Detalls de l'Acte

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà commemora el dia de l’educació no sexista organitzant diverses accions per promoure el dret de les dones a una educació igualitària, lliure d’estereotips i que no reforci la discriminació femenina en el món del treball, la família i/o els espais de poder.

Per aquest motiu organitza un contacontes per la igualtat dirigit a infants a:

–       Blancafort: el dimecres 19 de juny a les 12 h a la piscina municipal

–       Sarral: el dijous 20 de juny a les 17.30 h a la biblioteca municipal Mn. Tomàs Capdevila de Sarral

–       Vimbodí i Poblet: el dilluns 1 de juliol a les 17 h a la piscina municipal

També s’imparteix el taller “Igualtat efectiva i coeducació: com combatre la violència masclista” el dijous 27 de juny de les 9.30 h a les 11.30 h al Centre de Recursos Pedagògics de la Conca de Barberà (Montblanc). El taller anirà a càrrec de la Dra. Neus Oliveras, professora de la Universitat Rovira i Virgili i es pretén identificar les diferències, desigualtats i/o discriminacions per raó de gènere i com gestionar-les. Aquesta activitat està oberta a tothom, i sobretot a aquelles persones que tenen al seu càrrec infants i/o adolescents i que tenen l’oportunitat d’aplicar mètodes d’educació no sexista.

Les persones interessades en participar-hi poden confirmar la seva assistència trucant al 977 86 12 32 o enviant un correu electrònic a siad@concadebarbera.cat.

Totes les activitats reben la col·laboració de l’Institut Català de les Dones (ICD).

Més

Hora

(Dimecres) 12:00 - 13:00

Ubicació

Piscina municipal de Blancafort

Organitzador

SIAD Conca

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X