Concert-Final del concurs ‘La SúperSardana de l’Any’

202115maig17:3019:00Concert-Final del concurs ‘La SúperSardana de l’Any’

Detalls de l'Acte

Aquest proper dissabte 15 de maig, se celebrarà el Concert-Final del concurs ‘La SúperSardana de l’Any’, a partir de les 17:30 h., al Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí. Aquesta serà la 2a edició d’un certament especial, ja que permetrà escollir la guanyadora entre les guanyadores del Premi Popular de les 16 darreres edicions del concurs ‘La Sardana de l’Any’. La 2a part del concert la protagonitzarà el Quartet Mèlt, famós per haver guanyat una edició del concurs de talents de TV3 ‘Oh Happy Day’.

La 1a part comptarà amb les cobles Contemporània i Reus Jove, que interpretaran les 8 sardanes finalistes seleccionades a través de diverses Eliminatòries. Aquestes fases de votació popular han tingut una molt bona participació, superior a la d’altres anys. També a la Final de l’Espluga es podrà votar per triar la guanyadora, i serà exclusivament a través d’internet.

La retransmissió es podrà seguir en directe a través d’internet, via el canal de YouTube de la Confederació Sardanista de Catalunya, i a Catalunya Música i a l’Espluga FM Ràdio.

Més

Hora

(Dissabte) 17:30 - 19:00(GMT+02:00)

Ubicació

Teatre del Casal de l'Espluga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí