Concert del cicle "Al Caliu" a Vilaplana

201920gen18:3020:00Concert del cicle "Al Caliu" a VilaplanaVILAPLANA

Detalls de l'Acte

El cicle hivernal de cantautor(e)s del Camp de Tarragona, Al Caliu, arranca aquest diumenge 20 de gener la seva setena edició. Aquest 2019 presenta més concerts, ja que inclou tres noves poblacions, i també afegeix a la programació musical tres artistes convidats.

Els concerts se celebraran durant els mesos de gener a abril a nou municipis de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Conca de Barberà. A la Conca la música d’Al Caliu arribarà a l’Espluga i Montblanc, però el cicle també passarà, per primera vegada, per Vilaplana, Alcover i Riudoms. Precisament, el primer escenari d’aquest diumenge serà el del Casal Vilaplanenc a partir de dos quarts de 7 amb Susannes, Mel i Mató i Alvariable.

La setena edició proposa les actuacions de Susannes, Mel i Mató, Alvariable, Elena Volpini, Dani Albero, Ignasi Arévalo, Tòlia i les Guineus i Jock. A més a més, com a novetat, incorpora tres artistes convidats, com són Yuriós & Bruna, Rubén Aguilar i On FARIA. En cada ocasió hi haurà el concert de tres cantautors.

A l’Espluga de Francolí aquest projecte autogestionat tornarà al teatre Folch i Torres del Casalet el 10 de febrer a dos quarts de 7 de la tarda amb la música de Ignasi Arévalo, Mel i Mató i Tòlia i les Guineus. Mentre que a Montblanc serà el 10 de març al Centre Cultural Sant Jordi amb les actuacions d’Alvariable, Rubén Aguilar i Elena Volpini.

Més

Hora

(Diumenge) 18:30 - 20:00(GMT+00:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí