Cloenda de Montblanc, Capital de la Sardana amb l'espectacle 'Introit'

201909març19:0020:00Cloenda de Montblanc, Capital de la Sardana amb l'espectacle 'Introit'

Detalls de l'Acte

Montblanc tancarà, aquest proper dissabte 9 de març, els actes de la Capital de la Sardana 2018 amb un muntatge amb segell montblanquí. La companyia Factoria Bram ha preparat l’espectacle Introit, que es podrà veure aquest dissabte a les 7 de la tarda a l’església de Santa Maria de Montblanc.

Serà l’espectacle que posarà el punt i final als actes de Montblanc com a Capital de la Sardana 2018. El tret de sortida es va donar fa un any, al març de 2018, en un acte a l’antiga església de Sant Francesc. Des de llavors, tot el calendari festiu montblanquí s’ha impregnat de sardanes.

L’espectacle d’aquest dissabte comptarà amb la participació del cantant Roger Mas, que ja va actuar a Montblanc el passat 8 de setembre amb la Cobla Sant Jordi. Ara torna a la vila per participar del muntatge Introit. David Ortín, de Factoria Bram, ha explicat a Ràdio Montblanc que «és un espectacle que gira entorn de la sardana però va més enllà. Vol tocar les emocions, els sentiments, la música… la sardana és el tema central, però es vol anar més enllà».

Assegura que gràcies a l’espectacle l’església de Santa Maria «es veurà com mai l’hem vist fins ara i com mai l’hem sentit. Canviarem una mica el punt de vista, i això serà prou interessant». Destaca que un dels atractius serà «escoltar Roger Mas, que sonarà molt diferent de com va sonar el dia 8 de setembre al Casal Montblanquí. Aquí hi jugarà un paper important l’orgue de Santa Maria».

El nom de l’espectacle, Introit, fa referència a la part introductòria de la sardana, el toc de flautí i tamborí que tenen totes les sardanes i que indica que comença i ja es pot ballar.

L’acte servirà per tancar els actes de Montblanc com a capital de la sardana. La setmana següent, el 16 de març, una delegació montblanquina viatjarà a Perpinyà que agafarà el relleu com a Capital de la Sardana de Catalunya 2019.

Factoria Bram ja ha realitzat diversos espectacles a Montblanc per celebracions especials. L’any 2016 van realitzar l’acte d’obertura de les Festes de la Serra amb l’espectacle ‘SOM’.

Més

Hora

(Dissabte) 19:00 - 20:00(GMT+00:00)

Ubicació

Església de Santa Maria de Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí