Cister RunTrek - 2020

202022març8:0014:00Cister RunTrek - 2020

Detalls de l'Acte

La Cister Runtrek és una cursa de muntanya popular, que transcorre en una part de l’itinerari establert per la Ruta del Cister. Aquesta és una reconeguda marca que promociona el territori, el patrimoni cultural i els valors naturals dels històrics entorns dels monestirs cistercencs de Santa Maria de Poblet, de Vallbona de les Monges i de Santes Creus.

Entre d’altres objectius la Cister Runtrek pretén donar a conèixer el magnífic entorn històric i natural de la Ruta del Cister així com el traçat d’aquest.

Dos circuits, dos categories

El circuit es circular i se surt i s’arriba a l’Espluga de Francolí. Hi han dos recorreguts el GR (de 30 a 32 kms) i el PR (de 10 a 12 kms) A cada recorregut 2 categories la RUN (corrent) i la TREK (pels caminadors) Hi haurà premis pels 3 primers classificats a de la categoria RUN.

2020 L’Any del Turisme Esportiu

Així mateix, vol promoure la pràctica de l’activitat física i esportiva del trail running, en aquest any 2020 distingit a nivell internacional com l’any del turisme esportiu. La Cister Runtrek es presenta com un esdeveniment esportiu solidari en el que els participants amb la seva inscripció contribuiran a la reconstrucció del centre Drac Actiu, greument malmès per les excepcionals riuades del passat mes d’octubre a la llera del riu Francolí.

 

+INFO:

Web: https://www.dracactiu.com/esdeveniments/trekorientacio/

Més

Hora

(Diumenge) 8:00 - 14:00(GMT+00:00)

Ubicació

Centre d'Activitats d'Aventura de Drac Actiu

Parc Fluvial del Francolí (Antiga fassina del Sulfuro)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí