Cicle de conferències de temàtica esportiva a l'Espluga de Francolí

201916feb18:30Cicle de conferències de temàtica esportiva a l'Espluga de FrancolíL'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Detalls de l'Acte

Per quart any consecutiu, des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’ha organitzat un nou cicle de conferències de temàtica esportiva per tal d’apropar, aprofundir i compartir experiències i coneixements vinculats amb el món esportiu.

Després de l’anterior cicle que tractava sobre alternatives naturals per a l’esportista, aquest cop es presenten dues xerrades sobre psicologia esportiva.

La proposta va sortir en el darrer Consell Esportiu de l’Espluga de Francolí, on es va suggerir que aquesta edició la temàtica fós la psicologia esportiva.

Així doncs, la primera tindrà lloc el dissabte 16 de febrer sota el títol ‘Claus psicològiques per a entrenadors’. Aquesta primera serà impartida per Eva Colell, psicòloga.

La segona, que tindrà lloc dissabte 9 de març, tractarà sobre ‘Com poder ajudar els pares i mares als nostres esportistes. Eines per acompanyar el procés’. Aquesta serà impartida per Richi Serrés, motivador de grups, llicenciat en Educació Física i l’àmbit de l’ensenyament, i especialista en “coaching”.

Ambdues conferències seran a l’Auditori Carulla Font, a les 18.30h i de caràcter gratuït.

Aquest quart cicle pretén seguir amb l’objectiu inicial de la regidora d’esports Erika Soriano, que tingui continuïtat al llarg dels anys per tal d’apropar experiències i continguts esportius a la població en general, d’aquesta manera cada cicle tracta temàtiques totalment diferents i variades amb la intenció que puguin ser de l’agrat de tothom.

El primer cicle va constar de dues conferències, una sobre ‘com sobreviure en un món malalt’ a càrrec de Pau Tarrats, llicenciat en CAFE i especialista en PNI clínica,  i l’altra sobre ‘córrer ràpid sense tenir pressa’ a càrrec de Xavi Garcia, entrenador nacional d’atletisme. El segon cicle va comptar amb una xerrada que ens introduïa al món del ioga sota el títol ‘ioga: esport o filosofia?’ la qual va impartir Adrià Cabestany i la segona que la impartia David Ferrer, alpinista aficionat, que tractava sobre ‘La gestió d’èxits i fracassos’. El tercer cicle impartit per Elena Vidal apropava opcions naturals per a confeccionar begudes i barretes energètiques.

Més

Hora

(Dissabte) 18:30(GMT+00:00)

Ubicació

Auditori Carulla Font (Casal de l'Espluga de Francolí)

Plaça Montserrat Canals, 1

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí