Campanya l'Espluga somriu a la primavera

201814maigTot el dia25Campanya l'Espluga somriu a la primaveraL'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Detalls de l'Acte

Com en anys anteriors l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí durà a terme la campanya “L’Espluga somriu a la primavera” durant aquest mes de maig, una campanya que un any més pretén fomentar la participació de la ciutadania a fi que l’Espluga de Francolí llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits, omplint el municipi de flors.

Del 14 al 25 de maig, els veïns i veïnes podran passar per l’Ajuntament en horari d’oficina per tal de recollir un val per un import de 3 euros i mig, podent recollir un val per persona i per cada habitatge de la població, i que podran ser bescanviats per plantes d’exterior. La campanya queda limitada a l’entrega de 400 vals.

Aquests vals podran ser bescanviats a qualsevol dels tres establiments de floristeria de l’Espluga de Francolí (Floristeria Civiflor, Floristeria Espai Natural, i Jardineria Vidal), que del 14 de maig al 08 de juny aplicaran als clients aquest descompte en les seves compres de plantes d’exterior, quantitat que posteriorment serà bonificada pel consistori als comerciants. La campanya “L’Espluga somriu a la primavera” vol contribuir a embellir les façanes i el paisatge urbà amb la implicació directa de la ciutadania.

Aquest any, com a novetat, és que la campanya ha estat limitada per habitatge i persona, és a dir, que cada persona només podrà recollir un val per tal de que l’objectiu de la campanya sigui més satisfactori, entenent que una persona, tot i poder ser propietari de més d’un habitatge, només resideix en un dels domicilis, i per tant pot optar per utilitzar el val del domicili on resideix, per tal d’embellir l’habitatge. Si es disposa de més d’un habitatge i aquests estan en règim de lloguer, pot recollir el val la persona llogatera, atenent que és qui viu al domicili i es fa cura de l’embelliment del seu domicili. Si la casa no es troba en règim de lloguer, s’entén que és un habitatge buit o bé per altres utilitats, i per tant queden exclosos de la campanya.

Establiments participants a la campanya:

Floristeria Civiflor – Carrer Lluís Carulla, 50 – 977 870 253

Floristeria Espai Natural – Carrer Noguera, 19 – 977 870 720

Jardineria Vidal – Partida La Sinoga – 977 871 312

Més

Hora

Maig 14 (Dilluns) - 25 (Divendres)(GMT+00:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí