"Bolets de tardor": sortida al bosc de Rojals

201704nov9:0013:00"Bolets de tardor": sortida al bosc de RojalsMONTBLANC

Detalls de l'Acte

El Centre d’Història de la Conca de Barberà, els Amics del Paratge Natural de Poblet i el Paratge Natural de Poblet, organitzen un seguit d’activitats de tardor que tenen a veure en el món dels bolets:

La primera activitat es va dur a terme aquest dissabte 28 d’octubre juntament amb el CAU de Montblanc i el Museu Comarcal.

 

La segona activitat està inclosa dins les activitats de Safrània i commemora la celebració de l’any de turisme sostenible. El dissabte 4 de novembre es surt de l’Avinguda Manel Ribé a les 9 del matí en bus (gratuït) cap a Rojals  i a càrrec de Tòfona de la Conca, s’explicarà el món dels bolets i alguns dels exemplars es cuinaran en directe el diumenge 5 de novembre a Sant Francesc pel xef Sergi de Meià. Reserves al 977871732 o pnpoblet@gencat.cat.

 

La tercera i última activitat es durà a terme el dissabte 11 de novembre des de l’Àrea de la Roca de l’Abella (PNIN de Poblet) a les 9 del matí a càrrec de Juan Montón de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Aquesta activitat va dirigida a les persones que ja identifiquen fàcilment alguns bolets. Preus de 4€ els adults i 3€ menors de 12 anys i jubilats. Cal reserva prèvia al 977871732 o pnpoblet@gencat.cat.

Més

Hora

(Dissabte) 9:00 - 13:00(GMT+00:00)

Ubicació

Rojals

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí