Octubre, 2022

202201oct10:3013:30Benvinguts a pagès10:30 - 13:30 Fassina Balanyà

Detalls de l'Acte

La Fassina Balanyà de l’Espluga de Francolí participa un any més a la campanya Benvinguts a pagès com a activitat complementària amb dues jornades de portes obertes els dies 1 i 2 d’octubre.

Inclou la visita semi-guiada, destil·lació en directe i degustació de licors.

Benvinguts a Pagès (BaP) és un projecte que va néixer al 2016 per tal de donar a conèixer tots els productors de Catalunya que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador. És la forma de mostrar d’on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere dels aliments que arriben a les nostres taules. Una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor.

L’oferta de productors agroalimentaris es complementa amb altres agents turístics (restauradors, hotelers i promotors d’activitats complementàries) que contribueixen a la promoció del producte local i de proximitat.

Més informació: https://benvingutsapages.cat/

Més

Hora

(Dissabte) 10:30 - 13:30

Ubicació

Fassina Balanyà

Organitzador

Fassina BalanyàLa Fassina Balanyà és una antiga destil·leria d'aiguardent que té els seus orígens en la dècada de 1830. A través de la maquinària antiga i restaurada s'explica el procés productiu per l'obteció d'aiguardent i derivats a partir de la brisa del raïm. La Fassina Balanyà forma part del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (STmNACTEC) Plaça del Mil·lenari, 1 - 43440 l'Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X