Beekend, experiència multidisciplinària al voltant de les abelles

201817ago(ago 17)11:0020(ago 20)19:00Beekend, experiència multidisciplinària al voltant de les abellesL'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Detalls de l'Acte

El Museu de la Vida Rural organitza el Beekend, una experiència multidisciplinària al voltant de les abelles.

Divendres 17, a les 11 del matí, començarà amb un taller artístic d’abelles que oferirà l’artista Loredana Talpos. Per formalitzar les inscripcions cal trucar al 977870576 o bé enviar un correu a info@museuvidarural.cat.

A partir de les 12 del migdia es podrà visitar una arna observable. L’apicultor Roger Gasull explicarà com viuen i treballen les abelles d’un rusc i les funcions que té cada membre mentre els assistents contemplen una arna en viu.

A les sis de la tarda començarà una sessió de cinefòrum al voltant del documental “Vanishing of the Bees” que investiga les causes i conseqüències de la progressiva desaparició de les abelles. Durant l’acte es podran degustar cerveses de mel de l’apicultor Joan Maria Llorens.

Dissabte a les onze del matí es podrà fer una visita comentada a l’exposició The Dust Bowl amb el comissari Àlex Rebollo.

Es tancarà el Beekend dilluns 20 d’agost a les sis de la tarda amb la projecció de la videocreació “En el camino de las abejas” de l’artista Abu Ali-Toni Serra, sobre l’apicultura tradicional del Marroc.

Més

Hora

17 (Divendres) 11:00 - 20 (Dilluns) 19:00(GMT+00:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí