Arribada de la Flama del Canigó a l'Espluga i concert de revetlla

202123juny18:0021:00Arribada de la Flama del Canigó a l'Espluga i concert de revetlla

Detalls de l'Acte

Els actes de celebració de la Revetlla de Sant Joan començaran a les 6 de la  tarda del dia 23 de juny i tindran lloc a la plaça Montserrat Canals, amb l’obertura de l’espai perimetrat, que permetrà gaudir dels actes programats fins les 9 de la nit. 

A 2/4 de 7 de la tarda arribarà la Flama del Canigó  en un circuit pels carrers de l’Espluga de la mà del Club Atlètic Espluguí, qui tradicionalment, des de fa 25 anys porta aquest testimoni d’es d’arreu del principat, aquest any el recollirà el mateix dia vint-i-tres entre les poblacions de Ponts i Artesa de Segre. El recorregut acabarà a la Plaça Montserrat Canals, epicentre dels actes públics d’aquesta edició de la Revetlla de Sant Joan.

L’Espluga és, històricament, un dels punts de repartida de la Flama als Països Catalans i per aquest motiu ha reforçat la presència de municipis de la Conca i comarques pròximes, augmentant el nombre d’entitats i ens que recullen la Flama al municipi. Més d’una desena de municipis recolliran presencialment la flama a la població, un acte que compta amb el suport d’Òmnium Cultural de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra. Un dels actes que reprenen aquest any és l’actuació de les entitats de Cultura Popular Espluguina, que després de gairebé un any tornaran a actuar, però aquest cop de forma estàtica tal com indica la normativa actual.

L’acte acabarà amb un concert de versions acústic de la mà de “La Oreja de Tiktok”, grup format per Jordi Busquets, bateria d’Itaca Band, i Sergi Bagó, cantant de l’orquestra de versions Banda Neón.

Consulteu el programa d’actes a : https://ja.cat/t83jW

Més

Hora

(Dimecres) 18:00 - 21:00(GMT-11:00)

Ubicació

Plaça Montserrat Canals

Plaça Montserrat Canals, 1

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí