Activitats de 'Catalunya, Hola Família' a la Conca de Barberà

201907junyTot el dia09Activitats de 'Catalunya, Hola Família' a la Conca de Barberà

Detalls de l'Acte

Els dies 7, 8 i 9 de juny els pobles de la Conca de Barberà de la destinació Muntanyes de Prades en família es converteixen en territori d’oci per a les famílies amb una gran varietat de propostes per descobrir l’entorn, d’entreteniment i de natura.

Activitats dedicades exclusivament a la família

L’Espluga de Francolí, Vilanova de Prades i Vimbodí i Poblet ofereixen un programa dedicat exclusivament a la família amb activitats com: la visita al Museu de la Vida Rural on els infants entendran la transformació del món rural, imprescindible per a l’evolució de la societat; l’activitat Abelles i natura a Poblet per saber com funciona una colònia d’abelles i conèixer les diferents herbes aromàtiques que hi ha a la zona; el taller d’aus rapinyaires per conèixer la falconeria, la cria i l’ensinistrament per a la caça de falcons i altres aus de presa; l’activitat Artistes del Bosc de Poblet on els  nens despertaran els sentits com la vista, el tacte i l’oïda mentre passegen pel bosc; el Joc del vidrier per esbrinar els secrets del vidre a través d’un joc de pistes; el Joc de la Fassina Balanyà per comprendre com es produeix l’aiguardent; la Ruta Templera nocturna per descobrir la història d’aquests cavallers medievals que lluitaven a les croades; el Taller de la prehistòria on participaran en la construcció d’una cabana; el Taller: convertiu-vos en arqueòlegs! per experimentar com era la vida dels nostres avantpassats; fer un passeig en carruatge per l’entorn de les Muntanyes de Prades i la visita guiada a les Coves de l’Espluga, una de les coves més llargues del món, formada amb roca de conglomerat. La gran majoria de les activitats son gratuïtes per als infants o tenen preus molt atractius.

Digues la paraula clau i gaudeix de 2×1 en la teva estada

També trobareu allotjaments amb preus especials amb promocions de 2×1, fins a exhaurir disponibilitat de l’oferta. Sigueu els primers en reservar abans que s’esgoti la promoció! A l’hora de fer la reserva directament amb l’allotjament, heu de dir la paraula clau “Hola Família” i us aplicaran el descompte.

Podeu consultar els allotjaments participants i el programa a: www.concaturisme.cat o www.catalunya.com

Capturant llegendes

Durant aquest cap de setmana, l’Agència Catalana de Turisme també activarà una aplicació per a mòbils (www.catalunya.com) per tal que els nens puguin capturar diferents personatges mitològics que estan vinculats en les destinacions que hi participen.

Cada destinació té el seu propi ésser màgic i en el cas de les Muntanyes de Prades és el Nen de les Muntanyes, que s’amagarà durant el cap de setmana en els establiments que participen i en les ubicacions de les activitats organitzades. les famílies que hagin caçat tots els éssers de l’aplicació “Llegendes en família” podrán passar a recollir un premi a l’oficina comarcal de turisme ubicada al monestir de Poblet o a l’oficina de turisme de l’Espluga de Francolí.

Municipis i empreses bolcats en les famílies
A tot Catalunya hi ha 25 destinacions amb segells d’especialització de turisme familiar i s’organitzaran unes 200 activitats. L’acció “Catalunya, Hola Família!” és una iniciativa impulsada per l’Agència Catalana de Turisme i consisteix en la celebració d’un cap de setmana pensat especialment pel públic familiar arreu del territori.

Més

Hora

Juny 7 (Divendres) - 9 (Diumenge)

Ubicació

Conca de Barberà

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí