4a edició de la cursa Barrancs de Llegenda

201830juny19:0023:004a edició de la cursa Barrancs de LlegendaMONTBLANC

Detalls de l'Acte

Per quart any torna la cursa Barrancs de Llegenda a Montblanc. Amb el solstici d’estiu, quan les nits es fan més curtes, hi ha una oportunitat única per gaudir les muntanyes montblanquines, que tantes llegendes amaguen d’una forma diferent. Els amants de la muntanya, ja sigui corrent o bé caminant, a Barrancs de Llegenda hi troben una manera ideal de viure un capvespre diferent, fent esport i gaudint de la natura en un entorn únic.

La cursa recorre els diferents barrancs que envolten Montblanc, com són St. Joan, la Pascuala i la Vall, i cadascun amaga unes llegendes.
El 30 de juny a les 19 h es donarà el tret de sortida de la quarta edició de la Barrancs de Llegenda. Com ja és tradicional la formen tres circuits, adaptats al que cada participant vol trobar-hi quant a distància i desnivell.

Des del passat dia 9 de març ja es pot fer la inscripció. Cal recordar que només hi ha 300 dorsals per als tres circuits en conjunt i aquesta xifra no és ampliable en cap cas. Podeu trobar tota la informació a la web www.barrancsdellegenda.cat i seguir-los a través de les nostres xarxes socials, on trobareu sortejos, promocions i totes les novetats de l’edició 2018.

Més

Hora

(Dissabte) 19:00 - 23:00(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí