Maig, 2018

201806maig9:0014:00Destacat25 anys de Drac Actiu: Globus aerostàtic, concert-vermut Dixie i activitats d'aventura9:00 - 14:00 Centre d'Activitats d'Aventura de Drac Actiu

Detalls de l'Acte

Drac Actiu festejarà aquest diumenge els seus 25 anys de vida i el 10è aniversari del centre d’activitats ubicat a l’antiga fassina Salfuro al parc fluvial de l’Espluga. 

Per commemorar l’efemèride, l’empresa espluguina proposa un matí de diumenge ple d’activitats gratuïtes a la seva seu, entre les quals en destaca la presència d’un globus aerostàtic captiu que permetrà veure el municipi des d’una altra perspectiva. A més a més, des de les 9 del matí es podrà participar en activitats d’escalada, tir amb arc, trekorientació o parc infantil, entre d’altres. Al centre d’activitats també es farà el vermut amb l’acompanyament musical a ritme de dixieland amb Josué Garcia & The Old Style Masters.

Drac Actiu és una empresa dedicada al món del lleure i al turisme actiu. Al llarg dels darrers anys ha desenvolupat diversos esdeveniments vinculats al territori i de descobriment de l’entorn monumental i paisatgístic.

Més

Hora

(Diumenge) 9:00 - 14:00

Ubicació

Centre d'Activitats d'Aventura de Drac Actiu

Parc Fluvial del Francolí (Antiga fassina del Sulfuro)

Organitzador

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X