Exposició "De l'ABC a l'SMS"

201720novTot el dia05decExposició "De l'ABC a l'SMS"L'Espluga de Francolí

Detalls de l'Acte

Exposició «de l’ABC a l’SMS».  Del 20 de novembre fins al 5 de desembre estarà al pati de la biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga.

La comunicació escrita en els llibres per a infants i joves

Des dels inicis de la historia els éssers vius s’han comunicat amb els signes, ja siguin aquests auditius, olfactius, gustatius, gestuals, visuals… Ara bé, amb l’aparició de l’escriptura, la humanitat va trobar la manera de comunicar-se més enllà de l’espai i del temps i la comunicació directa va donar pas a una comunicació en diferit: autor i lector podien estar separats per anys i quilòmetres.

L’exposició parla tot això i més. Vol ser un recorregut a través de la literatura infantil i juvenil per tot l procés d’aprenentatge de l’escriptura- i es clar, de la lectura- i de com aquesta forma part de les nostres vides.

La mostra està integrada per 9 banderoles i llibres

1.- Presentació // 2.- La comunicació escrita // 3.- l’Alfabet i la màgia d’aprendre a escriure i a llegir // 4.- L’escriptura necessària // 5.- L’escriptura imprescindible //  6.- l’escriptura com a joc… // 7.- Cartes // 8.- Els diaris personals //  9.- Escriure en un món tecnològic

Amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Més

Hora

Novembre 20 (Dilluns) - Desembre 5 (Dimarts)(GMT+00:00)

Ubicació

Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola (L'Espluga de Francolí)

C. Torres Jordi, 16 1a - 43440 L'Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí