10a edició Festallibre

201825octTot el dia3010a edició FestallibreMONTBLANC

Detalls de l'Acte

Montblanc viu aquests dies una nova edició de Festallibre, un esdeveniment organitzat per l’Associació Literària l’Escarritx i que enguany celebra el desè aniversari. 

Aquest dijous 25 d’octubre es va donar el tret de sortida amb un pregó inaugural a càrrec de l’escriptora tarragonina Roser Guasch i amb la participació de quatre joves que els agrada l’escriptura i que van reflexionar sobre el motiu pel qual escriure i llegir. 

Les activitats van continuar aquest divendres 26 d’octubre amb una lectura pública de fragments dels treballs guanyadors del Concurs Literari de Tardor. 

També destaca l’Escarritx de lectura, que es farà aquest dissabte a la biblioteca, on es faran lectures i rapsòdies amb joves veus dels alumnes dels centre educatius de la Conca, acompanyats de la música dels alumnes de l’Escola de música Josep Porter i Rovira de Montblanc.

Dilluns, tindrà lloc, a les 7 de la tarda, un acte que unirà la sardana i la literatura, aprofitant que enguany Montblanc és la capital catalana de la sardana. 

Els actes acabaran aquest dimarts, quan es farà un reconeixement a la consellera de Cultura, Laura Borràs, per la seva trajectòria com a directora de la Institució de les Lletres Catalanes; i a Jordi Agràs, per la seva trajectòria com a director dels Serveis Territorials de Cultura de Tarragona.

Més

Hora

Octubre 25 (Dijous) - 30 (Dimarts)(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí