El restaurant Cal Travé ha obtingut el Premi a Millor Restaurant Visitat, atorgat en la desena edició dels Premis de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT). Aquest reconeixement coincideix amb la celebració del 75è aniversari del restaurant, fundat l’any 1950, i destaca la seva trajectòria en la promoció de la cuina tradicional catalana amb productes de proximitat i elaboracions a la brasa.
ÀUDIO: Un dels propietaris de Cal Travé, Josep Maria Sans, valora aquest distintiu
L’AGT va atorgar, en aquesta edició, un total de cinc premis, un reconeixement pòstum a la trajectòria professional i cinc mencions especials. L’esdeveniment va tenir lloc el 16 de maig, als jardins del Castell de Vilafortuny.
El guardó de Cal Travé se suma a altres reconeixements que ha rebut al llarg dels anys, com la seva inclusió a la Guia MICHELIN i a la selecció de «Soletes» de la Guia Repsol, consolidant la seva reputació com a referent gastronòmic a la Conca de Barberà.