La Conca de Barberà acollirà aquest 2025 una nova aposta de jornades gastronòmiques amb el bacallà i l’arròs com a protagonistes. Una quinzena de restaurants de tota la comarca oferiran del 8 de maig al 8 de juny menús on els productes destacats seran el bacallà, l’arròs i el vi.

ÀUDIO: El president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Joan Canella, espera que les jornades siguin ben rebudes

Els restaurants treballaran amb bacallà, arrós i vi com a protagonistes (Imatge: Laia Molné)

S’ha triat el bacallà per la seva relació històrica amb comarques d’interior on aquest tipus de productes es poden consumir gràcies a les seves propietats de conservació. Per acabar d’arrodonir l’aposta se serviran arrossos de la marca Bayo, participants en les jornades i tots els restaurants marinaran els seus menús amb vins del celler Aymar, situat a Vimbodí i Poblet.

ÀUDIO: El membre de la junta de Associacions d’Empreses d’Hostaleria de la Conca de Barberà, Eduard Pérez, dona importància al bacallà

ÀUDIO: El representant d’Aymar Celler, Ferran Lozano, explica com complementaran els plats

Cada restaurant treballarà amb un preu popi segons el seu menú i durant aquest mes es podran degustar els diversos menús participants dels següents restaurants: el Molí d’en Mallol, Moments Aymar Restaurant, Minibreak Tennis Montblanc, La Dolça Violeta, restaurant Hostatgeria de Poblet, Les Disset Fonts, restaurant Villa Engràcia, Guingueta del Museu terra, cafeteria restaurant Prestige, Sant Francesc Restaurant, Cal Magret, La Tocineria Gastrobar i ForEvents Restaurant.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí