Les pastisseries de l’Espluga de Francolí ja estan plenes de xocolates amb tota mena de formes i mones per tots els gustos. Una de les setmanes amb més feines de l’any ha arribat als obradors espluguins amb més temps que anys anteriors gràcies a les dates en què ha caigut Setmana Santa enguany. Això ha donat més temps als pastissers per fer noves elaboracions i poder agafar més encàrrecs.

ÀUDIO: El propietari de la pastisseria Ferrer, David Ferrer, explica que enguany han tingut més marge per treballar

Pel que fa a les figures més sol·licitades, enguany destaca el Barça però també dibuixos clàssics de Disney o en Titó. Pel que fa als sabors de la mona es troben al capdavant les de xocolata i mantega.

ÀUDIO: El propietari de la pastisseria Farré Gamell, Jordi Farré, repassa les novetats d’enguany

A més en alguns casos com a la pastisseria Cobo la seva pàgina web els ha permès estendre horitzons, arribant a distribuir les seves figures arreu del territori.

ÀUDIO: El propietari de la pastisseria Cobo, David Cobo, detalla aquestes novetats

En general, totes les pastisseries del municipi preveuen un any estable, amb bones vendes arribant i inclús superant les xifres del 2024.